Workshops

Mediamuse.nl

Workshops van Mediamuse.nl

Logo’s zijn hét identificatiepunt van jouw bedrijf, jouw website. Logo’s zijn hét symbool waarmee klanten jouw merk kunnen herkennen. Een goed logo zorgt ervoor dat mensen jouw logo direct verbinden met de herkennen van wat jouw bedrijf doet en moeten daar direct het juiste gevoel bij hebben.
Het logo, of nog beter gezegd je hele huisstijl, moet bij jouw bedrijf, bij het onderwerp van jouw website, passen. Een goed logo is een visueel, esthetisch aantrekkelijk element dat positieve herinneringen aan je merk oproept en misschien niet de naam van je bedrijf. Het is nou eenmaal een feit dat mensen gemakkelijk een naam (of een naam van een bedrijf) vergeten, dat is nou eenmaal de menselijke natuur, maar een goed logo zullen ze onmiddellijk herkennen en associëren met jouw merk, jouw bedrijf.

Laat daarom het ontwerpen en ontwikkelen van jouw logo over aan de echte professionals. Onze ontwerpers, met meer dan 15 jaar ervaring, weten als geen ander hoe belangrijk een goed logo voor jou en je bedrijf is.

Workshops op maat

WordPress-website.nl ontwikkelt daarom niet alleen jouw logo, maar jouw hele huisstijl. Dat zijn, naast het logo, onder andere je briefpapier, visitekaartje en enveloppen. Diezelfde herkenbare stijl en kleuren worden vervolgens ook op je website gebruikt. Zo creëer je herkenbaarheid en uniformiteit. Het is dus uitermate belangrijk om voor goed na te denken over welke uitstraling je wilt en welke het beste bij je bedrijf past.

Wij verdiepen ons daarom eerst in jou, jouw bedrijf en jouw doelgroep. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe huisstijl past bij jouw identiteit en de uitstraling die je wilt. Bij sommige branches is een strak en zakelijk logo het beste, bij andere branches moet het juist een fleurig en speels karakter hebben. Na het inventariseren van je wensen gaan we meteen aan de slag.  
Onze werkwijze

Workshops werkwijze Mediamuse

Voor de uitstraling en herkenbaarheid van jouw website en jouw bedrijf of merk is een uniek op maat gemaakt logo en huisstijl belangrijk. Wij ontwikkelen een logo en complete huisstijl in de volgende eenvoudige stappen.

Overleggen

Wij verdiepen ons in jou, je bedrijf en je doelgroep en horen graag wat jouw persoonlijk wensen zijn.

Adviseren

Na de inventarisatie stellen wij een stappenplan op en komen met een goed en gedegen advies.

Aan de slag

Vervolgens gaan wij aan de slag en creëren speciaal voor jou een unieke, op maat gemaakte uitstraling.

Oplevering

Na jouw goedkeuring wordt je nieuwe logo en je nieuwe huisstijl opgeleverd en is klaar voor gebruik.